Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Lleida

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Bàrbara Casey - Directora Zona Alta

  Bàrbara Casey - Directora Zona Alta

  Em dic Bàrbara Casey i sóc la directora del centre de Kids&Us Zona Alta. Vaig començar a treballar a Kids&Us l'any 2013 com a professora d'anglès i allà vaig descobrir la meva passió per als nens, la qual cosa em va portar a voler estudiar el grau d'educació infantil. Vaig aprendre l'anglès quan era molt petita ja que, la meva família paterna és d'Irlanda i des de sempre l'anglès ha format part de la meva vida. La meva experiència personal m'ha portat a considerar l'anglès com una eina fonamental per aprofitar les oportunitats que el món ens ofereix i a apreciar els avantatges que té aprendre'l des de ben petita. Per aquest motiu el mètode Kids&Us sempre m'ha fascinat i mai m'hi he desvinculat. Després d'haver estat uns anys exercint com a professora, se'm va oferir la possibilitat de ser coordinadora acadèmica, càrrec que vaig ocupar durant 2 anys i mig. Ara ja fa 9 mesos que amb molta il·lusió vaig agafar la direcció del centre de Zona Alta i continuaré al càrrec aquest pròxim curs escolar 19-20. Em sento molt afortunada i agraïda per la confiança dipositada en mi i arranco aquest curs escolar amb ganes de passar bons moments, de créixer i aprendre al costat dels vostres nens.

 • Ariadna Domingo - Directora Balàfia

  Ariadna Domingo - Directora Balàfia

  Em dic Ariadna Domingo i sóc la directora del centre Kids&Us Balàfia. El món de l’educació i de la llengua anglesa sempre han format part de la meva vida. És per aquesta raó que vaig decidir cursar el Pla Bilingüe del grau d’Educació Primària, el qual m’ha ajudat a millorar el meu nivell i les meves habilitats en anglès. L’any 2015, vaig estar treballant com au pair a Cork (Irlanda), la qual cosa va permetre’m descobrir la seva cultura i interactuar amb parlants nadius d’anglès. A més a més, l’any 2017, vaig estar estudiant a Graz (Àustria) durant un semestre per tal de completar els meus estudis de grau. L’any passat vaig descobrir el món de Kids&Us com a teacher d’alguns dels cursos de Kids. La seva metodologia em va fascinar des del primer moment pel fet de fomentar l’aprenentatge de la llengua anglesa de manera natural, dinàmica, espontània i innovadora. Aquest curs, amb moltes ganes i il·lusió, seguiré formant part de l’equip com a directora del centre de Balàfia, on espero seguir aprenent dels nens a la vegada que ells gaudeixen aprenent anglès amb nosaltres.

 • Montse Martínez - Coordinadora Zona alta i teacher

  Montse Martínez - Coordinadora Zona alta i teacher

  Hola! Em dic Montse i tinc 25 anys. Sóc de la Seu d'Urgell i vaig venir a Lleida a cursar el grau d'Estudis Anglesos. Des de ben petita m’ha interessat la llengua anglesa i la seva cultura i he tingut l’oportunitat de practicar-la en nombroses ocasions, ja que part de la meva família viu a Austràlia. Vaig fer les pràctiques al Kids&Us i ja fa tres anys que hi imparteixo classes. Aquest curs vinent començaré una nova etapa, ja que seré professora i coordinadora del centre de Zona Alta. Els nens són la meva passió i m'encanta veure com aprenen de forma intuïtiva i natural a través del joc. El seu entusiasme i curiositat per descobrir el món que els envolta, són els aspectes que més m'agraden de l'ensenyança.

 • Ari Álvarez - Coordinadora Balàfia

  Ari Álvarez - Coordinadora Balàfia

  Hola! Em dic Ariadna Álvarez i tinc 24 anys. Visc a Lleida i l’anglès sempre ha estat part de la meva vida diària. Vaig aprendre aquesta llengua perquè volia entendre el món que m’envoltava i fer-lo part meva. Gràcies al meu grau d’Estudis Anglesos, vaig poder practicar la llengua que estimo. També, vaig treballar com au pair a Poole (Anglaterra) on vaig passar un temps meravellós aprenent sobre la cultura i la història darrere d’aquesta llengua. He estat professora a Kids&Us durant un any i ara continuaré formant part d’aquest equip però com a coordinadora acadèmica al centre de Balàfia. Espero amb entusiasme començar el nou any escolar i aprofitar-lo al màxim! Anem a divertir-nos aprenent anglès!

 • Aleix Garcia - Teacher Balàfia

  Aleix Garcia - Teacher Balàfia

  Em dic Aleix Garcia i sóc d’aquí mateix, de Lleida. El món de l’educació sempre m’havia cridat l’atenció, però el món de l’anglès sempre m’havia costat més. Amb perseverança i treball, em vaig poder titular en el Grau en Educació Primària Bilingüe a la UdL. Durant aquesta formació, vaig poder tindre la sort de marxar un semestre a l’estranger, a Estats Units, a estudiar i a realitzar pràctiques en una escola amb alumnes de primària. Des de llavors, visito el país sempre que puc, un parell de cops a l’any, per visitar la meva parella i també per seguir millorant el meu anglès. L’any passat ja vaig poder fer de professor al Kids&Us de Balàfia, i em va enamorar l’ambient de treball i aprenentatge que es respirava. Així doncs, hi tornem un any més, amb més experiència, les piles carregades i encara més anglès. Esteu preparats per començar aquest curs vinent? Aprenem plegats!

 • Gemma Barahona - Teacher Zona Alta

  Gemma Barahona - Teacher Zona Alta

  Benvolguts pares, Sóc la Gemma i seré la nova professora dels seus fills. Sóc de Lleida i actualment estic cursant estudis universitaris a la UdL. Des de ben petita que estic estudiant anglès amb l’ajuda d’un professor nadiu. Per a mi tenir un bon nivell d’anglès és una cosa fonamental avui en dia, que m’ha obert moltes portes i m’ha servit i em servirà d’ajuda al llarg dels meus estudis. Sempre m’han agradat els nens i em fa molta il·lusió poder transmetre els meus coneixements d’anglès a través del sistema d’aprenentatge de Kids&Us, ja que, s’ensenya d’una forma molt dinàmica i divertida. Tinc moltes ganes de conèixer als vostres fills i estic segura que ens ho passarem d’allò més bé mentre aprenem junts. Salutacions

 • Laia Aran - Teacher Balàfia

  Laia Aran - Teacher Balàfia

  Em dic Laia i sóc de Lleida. No obstant, he viscut a Polònia durant sis mesos durant la meva experiència Erasmus, que m'ha donat l'oportunitat de comunicar-me amb parlants nadius i així millorar les meves habilitats en anglès coneixent la seva cultura. Actualment, estic estudiant Educació Primària Bilingüe i he ensenyat anglès a infants durant 3 anys. A més a més, les meves passions són la música i ser monitora d'un esplai d'educació en el lleure. Això reactiva l'infant que va créixer amb els valors que ara vull transmetre. Així doncs, espero poder començar el curs i conèixer els vostres fills i filles, aprenent molt mentre ens ho passem pipa!

 • Maria Odina - Teacher Balàfia

  Maria Odina - Teacher Balàfia

  Hola! Em dic Maria i soc de Lleida. He estat aprenent anglès tota la meva vida, però la veritat és que la primera vegada que vaig utilitzar-lo diàriament va ser durant la meva estada de 7 mesos a França amb el programa ERASMUS+, i després cursant un semestre amb el programa ERASMUS a Polònia. En aquest sentit, viure a l'estranger m'ha permès comunicar-me en anglès amb persones natives i no natives. Tinc força experiència treballant amb infants, ja que, actualment estic estudiant l'últim curs del grau d'Educació Primària Bilingüe. A més a més, he treballat durant 4 anys com a professora de teatre i com a monitora en campaments d'estiu en anglès. Com podeu veure, m'agrada molt ensenyar la llengua anglesa però també gaudeixo molt desenvolupant activitats divertides i interessants per als infants. Per aquest motiu, considero que a Kids&Us puc ajudar als vostres petits i petites a seguir aprenent anglès gràcies a la meva experiència en el lleure i en el món artístic. Penso que no podríeu haver escollit un lloc millor que Kids&Us per ajudar als vostres fills i filles a gaudir aprenent anglès. Espero que passem una bona estona plegats!

 • Roser Ferragut - Teacher Zona Alta

  Roser Ferragut - Teacher Zona Alta

  Em dic Roser i sóc de Rosselló, Lleida. He estudiat el grau d’Educació Primària Bilingüe amb l’especialització d’anglès i treballo amb infants i adolescents des de fa 4 anys. A més, sóc un amant dels animals i de l’esport! Crec que les claus per aprendre una llengua estrangera són la interacció, la diversió i la perseverança. Tinc ganes de conèixer els vostres fills i filles i gaudir de les classes d’anglès tots plegats!

 • Gerard Santiveri - Teacher Balàfia

  Gerard Santiveri - Teacher Balàfia

  Soc en Gerard Santiveri, professor al Kids & Us Lleida Balàfia dels cursos Ben & Brenda i Animal Planet 1. La meva experiència com a docent en l'ensenyament de l'anglès com a llengua estrangera implica haver impartit classes a dos centres d'Estats Units, on vaig poder tenir la gran oportunitat de desenvolupar les meves habilitats com a professor i enriquir-me d'una situació d'immersió lingüística, la qual pretenem recrear artificialment al Kids & Us. La meva visió sobre el món de l'educació, recau en treure el màxim potencial de cada infant, treballant sempre des de les fortaleses de cada alumne i en aquest camí hi seré jo per motivar, encoratjar i guiar als meus alumnes per arribar ben lluny. Espero veure'ns ben aviat i els dubtes sempre seran benvinguts!

 • Carlota Carbonell - Teacher Zona Alta

  Carlota Carbonell - Teacher Zona Alta

  Hola famílies! Sóc la Carlota Carbonell Teixidó i tinc 24 anys. He estudiat el grau de Relacions Internacionals, i actualment estic estudiant el grau d’Història. Tot i això, amb els pas dels anys sempre he sentit passió i curiositat per l’ensenyament. Aquest interès pel món de la docència prové de la meva experiència com a professora particular, i sobretot, de la meva estança com a professora al centre penitenciari de Brians 1, a Martorell, on entre altres aspectes, ensenyava als interns alfabetització. M’encanten els reptes i és per això que vaig començar a aprendre una nova llengua des de ben petita. Vaig descobrir un nou món, el qual em va resultar molt divertit i útil.

 • Júlia Domínguez - Teacher Balàfia

  Júlia Domínguez - Teacher Balàfia

  Benvolguts pares i mares, Em dic Júlia i seré la nova professora i amiga dels seus fills i filles! Estudio un doble grau de Filologia catalana i Traducció perquè m'agraden molt els idiomes i la literatura. Vaig començar a Kids&Us el curs passat i vaig descobrir en mi una gran passió per la docència: vaig gaudir molt veient la canalla aprendre i passar-ho molt bé alhora. A més a més, vinc de passar tot l'estiu vivint a Irlanda i tinc moltes ganes de seguir ensenyant anglès als vostres fills i filles i fer-los entendre el gran avantatge que els suposarà si viatgen arreu del món. A reveure!

 • Anaïs Piñol - Teacher Balàfia

  Anaïs Piñol - Teacher Balàfia

  Hola! Sóc l'Anaïs i visc en un petit poble al costat de Lleida. Vaig començar a interessar-me per l'anglès quan vaig viatjar a Irlanda fa vuit anys. Des de llavors, m’encanta veure pel·lícules i llegir llibres en anglès i intento seguir descobrint nous indrets. A més, com que també m’agrada molt passar temps amb els nens, he estudiat el grau d'Educació Primària Bilingüe. Com a professora de Kids&Us, estaré encantada de participar i acompanyar als vostres fills durant el seu procés d’aprenentatge a la vegada que ens divertim. Estic desitjant començar aquest nou curs escolar!

Compartiu-ho >