Kids&Us Lleida

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Montse Dalmau - Directora General

  Montse Dalmau - Directora General

  Em dic Montse Dalmau i soc la directora general dels centres Kids&Us Lleida. Vaig començar l'aventura d'obrir un centre Kids&Us l'any 2012, perquè em fascinava la idea que els nens poguessin aprendre anglès d'una manera completament natural i espontània, de la mateixa manera que s'aprèn la llengua materna. Em fa molta il·lusió haver començat aquest projecte, que amb el pas dels anys s'ha fet gran. Actualment ens podeu trobar als centres que tenim a Zona Alta i a Barris Nord, on espero que puguem acompanyar els vostres fills i filles en aquest emocionant viatge de l'aprenentatge de l'anglès, gaudir de bons moments i compartir-los tots junts.

 • Ariadna Domingo - Directora Barris Nord

  Ariadna Domingo - Directora Barris Nord

  Hello everyone! Soc l’Ariadna, directora del centre Kids&Us Lleida Barris Nord. El món de l’educació i de la llengua anglesa sempre han format part de la meva vida, i és per aquesta raó que vaig decidir cursar el Pla Bilingüe del grau d’Educació Primària, el qual em va ajudar a millorar el meu nivell i les meves habilitats lingüístiques en anglès. Fa uns anys vaig tenir l’oportunitat de viure durant uns mesos a Cork (Irlanda), el qual em va permetre descobrir la cultura del seu país i interactuar amb parlants nadius d’anglès, i també he viscut durant un semestre a Graz (Àustria) per tal de completar els meus estudis de grau. En ambdós indrets he fet bones amistats que el dia d’avui encara perduren. L’any 2018, vaig descobrir el món de Kids&Us com a teacher d’alguns dels cursos de l’etapa de Kids. La seva metodologia em va fascinar des del primer moment pel fet de fomentar l’aprenentatge de la llengua anglesa de manera natural, dinàmica, espontània i innovadora. Aquest curs segueixo formant part de l’equip amb l’experiència dels cursos anteriors i amb les mateixes ganes i il·lusió que el primer dia.

 • Bàrbara Casey - Directora Zona Alta

  Bàrbara Casey - Directora Zona Alta

  Em dic Bàrbara Casey i sóc la directora del centre de Kids&Us Zona Alta. Sempre m'ha apassionat el món de l'educació i és per aquest motiu que vaig decidir cursar el Grau d'Educació Infantil, tot i que avui dia segueixo formant-me a distància. Des de ben petita he estat en contacte amb l'anglès, ja que, la meva família paterna és de Dublín (Irlanda) i des de sempre aquesta llengua ha format part de la meva vida. La meva experiència personal m'ha portat a considerar l'anglès com una eina fonamental per aprofitar les oportunitats que el món ens ofereix i a apreciar els avantatges que té aprendre'l des de ben petits. Fa 9 anys, vaig descobrir el món Kids&Us com a teacher i posteriorment vaig tenir l'oportunitat de ser coordinadora acadèmica durant 2 anys. Aquest serà el meu tercer any com a directora del centre de Zona Alta i el mètode Kids&Us sempre m'ha fascinat; per aquesta raó mai m'hi he desvinculat. Començo el curs amb molta il·lusió i entusiasme, i amb ganes de créixer i aprendre al costat dels vostres fills i filles.

 • Ari Álvarez - Coordinadora Barris Nord

  Ari Álvarez - Coordinadora Barris Nord

  Em dic Ariadna Álvarez i soc la coordinadora acadèmica del centre Kids&Us Lleida Barris Nord. Des de ben petita, l’anglès ha format part en tot moment de la meva vida diària. Vaig començar a aprendre aquest idioma perquè volia entendre el món que m’envoltava i fer-lo part meva, per aquesta raó vaig decidir descobrir-lo a fons cursant el Grau d’Estudis Anglesos a la Universitat de Lleida. Per millorar les meves habilitats lingüístiques en anglès, vaig decidir traslladar-me a Poole (Anglaterra) on vaig tenir l’oportunitat de treballar com au pair i també de passar un temps meravellós aprenent sobre la cultura i la història darrere d’aquesta llengua. Fa quatre anys vaig descobrir la metodologia Kids&Us formant part del seu equip de professionals com a teacher d’alguns dels cursos de l’etapa de Babies i Kids, i des del 2018 que faig de coordinadora fent un seguiment de l’evolució dels alumnes de la mà dels professors i garantint el correcte acompliment de mètode. Espero amb molt entusiasme retrobar-me amb tots els nostres alumnes per seguir aprenent anglès i aprofitar al màxim aquest nou curs escolar!

 • Montse Martínez - Coordinadora Zona Alta

  Montse Martínez - Coordinadora Zona Alta

  Hola! Em dic Montse i soc la coordinadora del centre de Zona Alta. Fa uns anys vaig decidir venir a Lleida a cursar el grau d'Estudis Anglesos, ja que des de ben petita m'ha interessat la llengua anglesa i la seva cultura. A més, part de la meva família viu a Austràlia i això m'ha permès tenir l'oportunitat de practicar l'idioma en nombroses ocasions. Em vaig endinsar en el món Kids&Us fa uns anys a través de les pràctiques curriculars i vaig formar part de l'equip de Kids&Us Lleida com a teacher durant tres anys. Aquest curs vinent serà el meu tercer any com a coordinadora del centre de Zona Alta i espero que sigui un any molt productiu i trepidant. Els nens són la meva passió i m'encanta veure com aprenent de forma intuïtiva i natural a través del joc. El seu entusiasme i curiositat per descobrir el món que els envolta, són els aspectes que més m'agraden de l'ensenyança.

 • Josué López - Teacher Barris Nord

  Josué López - Teacher Barris Nord

  Hi there! Em dic Josué i, tot i que vaig néixer a Manresa, durant la meva adolescència vaig viure a l'estranger, descobrint i gaudint de l’anglès d’una manera diferent a la que coneixia fins aleshores. Actualment estic cursant el Grau d’Estudis Anglesos amb l’objectiu d’aprendre els fonaments d’aquest idioma i de la seva cultura, i aquesta formació juntament amb l’experiència que tinc des de fa més de 3 anys treballant amb nens com a monitor, han fet que tingui clar que vull dedicar-me a ser professor. Considero que l’anglès és la clau que obre les portes a diferents cultures i oportunitats, i amb Kids&Us els nens i joves poden aprendre aquesta llengua d’una forma dinàmica i divertida, amb un mètode diferencial i innovador. Aquest és el meu primer curs formant part de l’equip de Kids&Us, i estic segur que ens ho passarem d’allò més bé junts! See you in class!

 • Oriol Delgado - Teacher Barris Nord

  Oriol Delgado - Teacher Barris Nord

  Soc l’Oriol, i aquest és el meu segon any com a teacher a Kids&Us Lleida. Actualment estic cursant un grau en Traducció i Interpretació a distància. Sempre m'han interessat molt les llengües i les cultures a les quals van lligades, especialment l'anglesa, motiu pel qual m’he endinsat en aquest idioma des de ben petit fins a aconseguir unes habilitats comunicatives excel·lents. Em considero una persona oberta, a la que li encanta parlar, escoltar i empatitzar amb els altres, i també tinc molta imaginació i m'agrada crear, per aquest motiu gaudeixo molt amb la companyia dels nens aplicant la metodologia Kids&Us. Gràcies a la meva experiència fent de professor, he pogut descobrir la meva passió per la docència, i aquest curs espero transmetre el meu entusiasme per la llengua anglesa als vostres fills i filles mentre ens divertim aprenent anglès plegats! We’re ready to have some fun!

 • Rosana Mir - Teacher Zona Alta

  Rosana Mir - Teacher Zona Alta

  Hola! Em dic Rosana i soc de Lleida. Actualment, estic cursant l’últim curs de la carrera d’Estudis Anglesos i alhora he començat la d’Educació Infantil. Sempre m’ha fascinat la llengua anglesa i la seva cultura, ja que des de ben petita he gaudit molt de l’idioma. A més, una de les meves passions és conviure amb els infants, per això vaig decidir estudiar la carrera d’Educació Infantil. Em considero una persona alegre i extravertida amb ganes d’aprendre i continuar transmetent il·lusió als infants per aprendre la llengua anglesa a través del mètode Kids&Us. Començo aquest nou curs amb molta il·lusió i energia i amb ganes de gaudir amb els vostres fills i filles en anglès. See you soon!

 • Jessica Lonergan - Teacher Barris Nord

  Jessica Lonergan - Teacher Barris Nord

  Hello! Em dic Jessica i soc de les Terres de l'Ebre. Vaig néixer a Anglaterra, raó per la qual l’anglès ha format sempre part del meu dia a dia. Actualment visc a Lleida i estic cursant el Doble Grau en Educació Infantil i Primària, ja que ensenyar és, i sempre ha estat, allò a què m'he volgut dedicar. Penso que una bona educació és essencial, ja que pot millorar la vida d'un nen o nena a un nivell exponencial, i aquest pensament també l'aplico a l'ensenyament de l'anglès, un idioma que està més globalitzat que mai. Aquest any, m’incorporo a l’equip de teachers de Kids&Us amb molta il·lusió i ganes de transmetre la meva passió per l’anglès als meus alumnes a través de la metodologia natural i espontània que proposa el mètode. Let’s have some fun together!

 • Anna Muñoz - Teacher Barris Nord

  Anna Muñoz - Teacher Barris Nord

  Em dic Anna i visc a Lleida, però no sempre ha estat així, ja que vaig estar vivint quatre anys a Leamington Spa (Anglaterra) on vaig treballar com au pair i més endavant com a mestra en una Llar d'infants. Durant els últims anys, també he tingut l'oportunitat de visitar molts altres països, la qual cosa m'ha permès perfeccionar aquesta llengua i descobrir altres cultures i costums, les que m'han fet créixer com a persona. Els nens i nenes m’apassionen i és per aquesta raó que vaig decidir dedicar-me al món de l'educació i l'ensenyança, convertint-me en professora per a transmetre a tots els meus alumnes la importància de l'aprenentatge i poder guiar-los en aquest procés. Aquest és el segon any que formo part de l'equip Kids&Us Lleida i m'agrada molt la naturalitat amb què els nens i les nenes s'endinsen en la llengua anglesa a través de la seva metodologia. Espero amb moltes ganes iniciar aquest nou curs escolar per poder conèixer-vos a tots i a totes! Let’s get the fun started!

 • Guadalupe Albarracin - Teacher Barris Nord

  Guadalupe Albarracin - Teacher Barris Nord

  Hello! Soc la Guadalupe, i vinc d’Argentina, tot i que des de ben petita que visc a Lleida. Vaig descobrir l'anglès durant la meva estada a l’escola, encara que vaig fer-ho en més detall a través de la música i les meves sèries de televisió preferides. Aquest idioma m’ha ajudat a ser qui soc actualment, i a descobrir el món que m’envolta i la gent que hi viu, com també a fer algunes bones amistats d’arreu del planeta. Actualment, estic cursant el grau d’Estudis Anglesos a la UdL, el qual em permet conèixer en profunditat tots els aspectes relacionats amb d’aquest idioma i millorar les meves habilitats lingüístiques i comunicatives. Aquest serà el meu primer any formant part de Kids&Us, mètode amb el qual espero poder transmetre el meu interès, entusiasme i passió per la llengua anglesa als meus alumnes. Can't wait to meet you all!

 • Marina Majadas - Teacher Zona Alta

  Marina Majadas - Teacher Zona Alta

  Hi! El meu nom és Marina Majadas. Des de ben petita he tingut vocació per l’ensenyança dels més petits, és per aquest motiu que vaig cursar el grau d’Educació Infantil (Gestions Creatives). Actualment, continuo formant-me i creixent en l’àmbit laboral i personal, ja que estic cursant un màster a distància sobre dificultat de l’aprenentatge i trastorns del llenguatge. Em considero una persona molt alegre i positiva, sempre m’ha interessat molt la llengua anglesa i la seva cultura i em fa especial il·lusió poder ser mestra en un centre amb una metodologia tan innovadora i motivadora com la de Kids&Us. Estic desitjant conèixer als vostres fills i filles per emprendre aquesta nova aventura tots plegats. La diversió està assegurada! Ready, steady, go!

 • Miriam Diaz - Teacher Barris Nord

  Miriam Diaz - Teacher Barris Nord

  Hello! Em dic Miriam i soc de Lleida. Estic graduada en Periodisme i Comunicació Audiovisual, tot i que en acabar la carrera vaig decidir començar la meva aventura per terres angleses per tal d’endinsar-me en la seva cultura i millorar les meves habilitats lingüístiques, concretament a Londres, on he viscut una de les millors etapes de la meva vida i he fet molt bons amics. Durant la meva estada al Regne Unit, he realitzat diferents feines, entre elles la d’aupair, la qual em va fer descobrir la meva vocació per l’ensenyança i el món de l’educació. Per aquesta raó, ara que he tornat a Lleida, m'incorporo a l'equip de teachers de Kids&Us amb moltes ganes de transmetre la meva passió per l'anglès amb aquesta metodologia tan natural, dinàmica i enriquidora. Can’t wait to meet you all!

 • Laia Gámez - Teacher Zona Alta i Barris Nord

  Laia Gámez - Teacher Zona Alta i Barris Nord

  Hi! Soc la Laia i aquest any tinc l'oportunitat de formar part de l'equip de Kids&Us Lleida! Vaig arribar a Lleida fa aproximadament sis anys lloc on vaig cursar el grau en Estudis Anglesos amb l’objectiu d’aprendre més de la llengua anglesa i la seva cultura i d’aquesta manera millorar les meves habilitats lingüístiques. Durant els anys de carrera he pogut combinar els estudis amb la feina com a teacher la qual cosa m'ha permès formar-me i agafar experiència amb infants i adolescents. Tinc moltes ganes d'emprendre aquest nou repte i poder conèixer-vos a tots i totes! Let’s have fun!

 • Victor Lucas - Teacher Barris Nord

  Victor Lucas - Teacher Barris Nord

  Hi there! Em dic Victor, i soc de Pals, un poble de la Costa Brava, tot i que aquest curs m’he traslladat a la ciutat de Lleida per completar els meus estudis amb un màster de comerç internacional i logística. He cursat el Grau en estudis d’Àsia Oriental a la Universitat de Barcelona, gràcies al qual vaig tenir l'oportunitat de viure durant tot un any a Kioto (Japó). Al llarg de la meva estada, vaig conèixer gent de diversos llocs de món i ens vam fer molt amics, especialment, gràcies a la llengua comuna que parlàvem, l'anglès. També vaig participar com a voluntari en activitats culturals, on fèiem servir aquest idioma com a llengua vehicular per explicar, per exemple, els diferents costums dels nostres països d'origen. A través d'aquestes activitats ajudàvem als estudiants a practicar el seu anglès a la vegada que apreníem sobre altres cultures i, com a part de l'equip de Kids&Us, aquest curs acompanyaré als nens i nenes a aprendre aquesta llengua per tal que puguin comunicar-se amb gent d'arreu del món. Can’t wait to see you in class!

 • Olga Martí - Teacher Barris Nord

  Olga Martí - Teacher Barris Nord

  Hi everyone! Em dic Olga Martí i aquest és el segon curs que formo part de l’equip de professors i professores de Kids&Us Lleida. He realitzat el grau d’Història de l’Art i Gestió del Patrimoni Artístic a la Universitat de Lleida, tot i que el món de l’educació sempre m'ha fascinat, ja que considero que tractar amb infants és una experiència molt enriquidora. He viscut un any a Nàpols (Itàlia) per tal de completar els meus estudis de grau, estada durant la qual vaig poder conèixer i conviure amb gent de diferents indrets del món, i també vaig millorar les meves habilitats comunicatives en anglès. Aquest curs acompanyaré en el procés d’aprenentatge d’aquest idioma a alguns dels alumnes dels cursos de Sam, Emma i Oliver, i descobrirem junts aventures d’allò més divertides! Are you ready to have fun? Let’s go!

 • María Morales - Teacher Barris Nord

  María Morales - Teacher Barris Nord

  Em dic María i soc d'una ciutat del costat de Barcelona, tot i que actualment visc a Lleida, ja que estic cursant el grau Educació Primària a la UdL. Des de molt jove he fet classes a infants i, tot i que m'he format per treballar en el sector del cinema, aquesta experiència m'ha permès adonar-me que també m'agrada molt ensenyar, en especial l'anglès. Aquesta llengua sempre m'ha fascinat, i és per aquesta raó que des de ben petita hi he estat en contacte escoltant cançons, llegint, i veient pel·lícules i sèries en versió original. Fa quatre anys que soc part de l'equip de Kids&Us, i aquest, concretament, el segon que ho faig des dels centres de Lleida. Estic llesta per prendre'm aquest nou curs amb entusiasme i moltes ganes d’acompanyar als vostres fills i filles mentre gaudeixen de l'experiència d'aprendre amb nosaltres! We are ready to rock!

 • Judit Badia - Teacher Zona Alta

  Judit Badia - Teacher Zona Alta

  Hola! Soc la Judit i aquest serà el meu primer any vivint a Lleida, ja que començo a cursar el Grau d’Educació Social. Fa un any em vaig iniciar en el món de l’ensenyança de la mà de l’equip de Kids&Us La Seu d’Urgell i aquest any continuaré la meva experiència amb Kids&Us Lleida Zona Alta. M’encanta treballar amb nens i nenes per tot el que transmeten i ensenyen, ja que considero que ens aporten una visió molt curiosa i enriquidora de les coses, al mateix temps que ens contagien la seva vitalitat. És per aquest motiu, que he estat treballant amb infants en l’àmbit de l’esport i el lleure. A més, per a mi, les llengües són un món apassionant que et permeten connectar amb els altres i ens obren a noves oportunitats. En especial l’anglès, que des de ben petita m’ha cridat molt l’atenció i penso que no hi ha millor manera d’aprendre aquest idioma com amb el mètode Kids&Us; cantant, jugant i compartint emocions i reflexions. Estic encantada de poder acompanyar als vostres fills i filles en aquest viatge!

 • Núria Coiduras - Teacher Zona Alta

  Núria Coiduras - Teacher Zona Alta

  Hola! Em dic Núria, tinc 22 anys i soc de Lleida. He estudiat el grau de psicologia a la UdL i m’apassiona l’ensenyança, a més penso que la infància és un moment clau per guiar als nens i nenes a desenvolupar eines útils i així afavorir el seu benestar en el dia a dia. Soc una noia molt extravertida, m'agrada molt viatjar i l’anglès m'ha ajudat a descobrir noves cultures i comunicar-me amb persones d'arreu del món. Em vaig interessar en Kids&Us per la seva metodologia d'ensenyament de la llengua anglesa, ja que es treballa des d'una perspectiva dinàmica, fresca i natural, i a més puc unir les meves dues passions: ensenyar als més petits i els idiomes. Serà el meu primer any com a teacher a Kids&Us i l'afronto amb moltes ganes de viure noves experiències i gaudir aprenent juntament amb els vostres fills i filles.

Compartiu-ho >